top of page

Cinematográfia / Film

BÁTOR LACA - https://batorlaca.com/film

Nagyon sokáig esküvőfotós volt, néhány éve kezdett a filmezésbe, alaposan és odaadóan dolgozik.

Habitusa, munkához való hozzáállása olyan, mintha rám nyomnátok egy copy+paste-et :)

Rotera Wedding - http://www.roterawedding.com/

A referenciák magukért beszélnek, minden filmhez művészi érzékenységgel nyúlnak. Nagy csapat, igazi franchise, akikkel együtt dolgoztam Tőlük, mind kifogástalan munkát végeztek. 

Zenekar

http://www.blackfive.hu/

Azt az energiát és maximális profizmust, amit ez a hat (tényleg hat:) ) képzett zenész képvisel, lehetetlen szavakkal kifejezni. Nem hiszem, hogy van olyan násznép a Földön, akit ne állítanának fel a székből teljes létszámmal!

http://sungroove.hu/

Kiemelten ajánlott formáció. Egyedi férfi- és női hang, folyamatosan frissülő repertoár, aktuális és időtálló populáris slágerekkel a műsoron.

http://www.andantemusic.hu/

3 dinamikus fiatal srác, az erejük a jó performance-on túl, hogy éjfél után DJ szolgáltatást is nyújtanak. Párokkal, szolgáltatókkal kiemelten együttműködő csapat. 

 

http://www.tonicegyuttes.hu/

4-5 fős zenekar, gitár, basszus, dob, billentyű, és kb. mindenkinél ott a vokál szerepköre. Mindig pörgetik a násznépet!

https://soosricsi.hu/

Ha olyan zenészt keresel, aki egymaga, egy szál szintivel viszi végig az estét, hidd el, Soós Ricsit keresed! Alapvetően magyar nyelvű dalok vannak a repertoárján, de abból a legváltozatosabb és legszélesebb palettával.

DJ

http://www.djgabie.hu/

Ringwald Gábor, első számú, kiemelten ajánlott szolgáltató. Higgadt, kimért, de olyan elsöprő erejű bulit csinál, hogy egyetlen ember nem marad ülve! :)

 

https://www.facebook.com/eskuvoidjjoe

Győr István - DJ Joe

http://eskuvodjk.hu/

Jason Rise (Viktor)

Vőfély / Ceremóniamester

Pachman István - http://pachman_istvan.lakodalomba.hu/ +36303366473

Figyelmes, villámgyorsan reagál, folyamatosan kapcsolatot tart a násznéppel és a párral. Nem csak rigmusokat szajkóz, rengeteget improvizál. Igazi nagybetűs Vőfély!

Nemes Roland - https://www.facebook.com/nemesceremoniamester/

Választékos, személyre szabott, remek megoldókészséggel megáldott ceremóniamester. 

bottom of page