Cinematográfia / Film

BÁTOR LACA - batorlaca@gmail.com  +36 70 312 46 45

Nagyon sokáig esküvőfotós volt, néhány éve kezdett a filmezésbe, alaposan és odaadóan dolgozik. Habitusa, munkához való hozzáállása olyan, mintha rám nyomnátok egy copy paste-et.

https://www.youtube.com/watch?v=nkcdCPaQLKM

https://www.youtube.com/watch?v=0GJ-Jmr2MUk&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=VXr0MV_Vc5g

Rotera Wedding - http://www.roterawedding.com/

A referenciák magukért beszélnek, minden filmhez művészi érzékenységgel nyúlnak. Nagy csapat, igazi franchise, akikkel együtt dolgoztam Tőlük, mind kifogástalan munkát végeztek. 

Zenekar

http://www.blackfive.hu/

Azt az energiát és maximális profizmust, amit ez a hat képzett zenész képvisel, lehetetlen szavakkal kifejezni. Nem hiszem, hogy van olyan násznép a Földön, akit ne állítanának fel a székből!

http://sungroove.hu/

Kiemelten ajánlott formáció. Egyedi férfi- és női hang, folyamatosan frissülő repertoár, aktuális és időtálló populáris slágerekkel a műsoron.

https://www.lkbeat.hu/

nyíregyházi csapat, igényes és változatos repertoárral. Férfi és női énekeseik egyaránt vannak. Ők is külföldi- és magyar populáris vonalon mozognak, de a menyecsketáncnál azért beütik az egyhármat. 

http://www.andantemusic.hu/

3 dinamikus fiatal srác, az erejük a jó performance-on túl, hogy éjfél után DJ szolgáltatást is nyújtanak. Párokkal, szolgáltatókkal kiemelten együttműködő csapat. 

 

http://www.tonicegyuttes.hu/

4-5 fős zenekar, gitár, basszus, dob, billentyű, és kb. mindenki énekel is. Mindig pörgetik a násznépet!

DJ

http://partydeejay.hu/

Kovács Gábor, első számú, kiemelten ajánlott szolgáltató

 

http://eskuvodjk.hu/

Jason Rise (Viktor) - szintén szuper

Vőfély / Ceremóniamester

Pachman István - http://pachman_istvan.lakodalomba.hu/ +36303366473

Figyelmes, villámgyorsan reagál, folyamatosan kapcsolatot tart a násznéppel és a párral. Nem csak rigmusokat szajkóz, rengeteget improvizál. Igazi nagybetűs Vőfély!

Bolacsek László - https://bolavofely.hu/

Az a vőfély, aki kimért, tiszta beszédű vőfély, az orgánumán és a szókincsén is érződik, hogy a hétköznapokban is emberekkel dolgozik. 

Kovács Gábor - http://partydeejay.hu/

Gábort az imént DJ-ként ajánlottam, viszont ő egy igazi jolly joker, ceremóniamesterként is egy kifejezetten határozott, elegáns és párbarát szolgáltató. 

Bánki Dávid - https://moderncm.hu/

Fiatal kora ellenére a legeredetibb ceremóniamester, akivel valaha együtt dolgoztam.