bestof_C_0029.jpg

10+ éves tapasztalattal az

INGATLANFOTÓZÁS

szakterületén

részletek

ALAPGONDOLAT

Az ingatlanfotózás a fotográfia kiemelt szakterülete, mely a szakmai felkészültség mellett speciális technikai eszközöket és a megszokottól jelentősen komplexebb, hosszadalmasabb  és átfogóbb utómunka-folyamatot igényel.

Elhivatottságunkkal és az elérhető legmagasabb szintű technikai háttérrel cégünk olyan területek, ingatlanok teljes körű bemutatását vállalja, mely a legszigorúbb szakmai elvárásoknak tesznek eleget. 

Minden ingatlan egyedi a maga nemében, így ismertetésükhöz, bemutatásukhoz változó képmennyiség és technika szükséges.

E gondolatból kiindulva árképzésünk alapját nem kész csomagárak, hanem átadott képek mennyisége határozza meg. Azon képeké, melyek a legapróbb részletekig megmunkálva kerülhetnek az Ön és ügyfelei asztalára. 

C_csaszta_013.jpg
C_fresh_001.jpg

A FOTÓZÁSRÓL

Az elkészült nyersanyag mennyiségét, a fotózás időtartamát az adott ingatlan mérete, fekvése, tagoltsága határozza meg, de az árképzést nem befolyásolja.

 

A nyersanyagot a fotózást követő 3 munkanapon belül juttatjuk el ügyfeleinkhez, 1800px-es oldalhosszra redukálva, vízjelezett formában. Ebből a képállományból szabadon válaszhatóak az utómunkára, majd nagyfelbontásban átadásra kerülő fotók, tetszőleges mennyiségben. 

ÁRAK

FOTÓZÁS ALAPDÍJA  15.000 Ft

egy kiszállásra vonatkozóan, mely tartalmazza a rendelkezésre állást, a fotógráfiai- és studiotechnikai eszközök telepítését és használatát

KÜLTÉRI FOTÓK  3.500 Ft/db

mely darabár magában foglalja a részletes editálást

ENTERIŐRFOTÓK  4.500 Ft/db

mely darabár magában foglalja a részletes editálást

 

LÉGI FELVÉTELEK  4.500 Ft/db

mely darabár magában foglalja a részletes editálást. Az ár tartalmazza az eseti légtérigénylés illetékdíját is. Légi felvételek esetén a min. rendelési mennyiség 5 fotó.

BUSINESS PORTRÉ  6.500 Ft/db

min. 20 elkészült fotóból kiválasztva. Az ár magában foglalja a részletes editálást, retusálást, bőrkorrekciót

Kiszállási díj 80 Ft/km, miskolci kiindulóponttal, A-B-A útvonalra vonatkozóan.

A választott fotók 20-24 Megapixeles, JPEG vagy TIFF formátumú digitális formában kerülnek átadásra, 30 napos átadási határidővel a képválasztástól számítva.

C_mandala_010.jpg