top of page

IMAGEFOTÓZÁS
Árajánlat | 2023.

Alapgondolatunk

Elhivatottsággal, szenvedéllyel és magas szintű technikai háttérrel a legszigorúbb szakmai elvárások mellett vállaljuk cégek, vállalkozások teljes körű bemutatását.

commerc_0075.jpg

A FOTÓZÁSRÓL

Munkánk nem helyhez kötött, így cégét, vállalkozását és termékeit az Önnek legkézenfekvőbb helyen (irodában vagy telephelyen) készítjük el. A minőség és a hatékony munka jegyében legalább egy előzetes konzultációt, szükség szerint terepszemlét javaslunk a fotózást megelőzően.

A portfolio-csomagok a leggyakrabban előforduló igények alapján lettek összeállítva, melyeket a rendelkezésre állás ideje, illetve az átadott képek mennyisége határoz meg. Az átadott képek tematikától függetlenek, így egyaránt jelentheti üzleti portré, termékfotó, enteriőr, avagy imázsfotó készítését is. 

 

A nyersanyagot a fotózást követő 3 munkanapon belül juttatjuk el ügyfeleinkhez, vízjelezett (válogatásra alkalmas) formában. Ebből a képállományból szabadon válaszhatóak az utómunkára, majd nagyfelbontásban átadásra kerülő fotók, tetszőleges mennyiségben. A választott fotók 24 Megapixeles JPEG formátumú digitális formában kerülnek átadásra, 15 munkanapos átadási határidővel. 

Kiszállási díj Miskolcon és 20 km-es vonzáskörzetében díjmentes, ezen felül 90Ft/Km (Budapest 25.000 Ft, Debrecen 15.000 Ft)

Az árajánlat érvényessége: 2023.12.31.

Kertesz Kornel Photographer | © all rights reserved

bottom of page