C_eteo_001.jpg

10+ éves tapasztalattal a

REKLÁMFOTÓZÁS

szakterületén

részletek

ALAPGONDOLAT

Elhivatottságunkkal és az elérhető legmagasabb szintű technikai háttérrel cégünk olyan vállalkozások teljes körű bemutatását vállalja, mely a legszigorúbb szakmai elvárásoknak tesznek eleget. 

Minden vállalkozás egyedi a maga nemében, így ismertetésükhöz, bemutatásukhoz változó képmennyiség és technika szükséges.

E gondolatból kiindulva árképzésünk alapját nem kész csomagárak, hanem átadott képek mennyisége határozzák meg.

 

Azon képeké, melyek a legapróbb részletekig megmunkálva kerülnek az Ön és ügyfelei asztalára. 

C_eteo_016.jpg
C_eteo_003.jpg

A FOTÓZÁSRÓL

Az elkészült nyersanyag mennyiségét, a fotózás időtartamát a megrendelői igények és az alkalmazandó fotográfiai technikák használata határozzák meg, de az árképzést nem befolyásolják.

A nyersanyagot a fotózást követő 3 munkanapon belül juttatjuk el ügyfeleinkhez, 1800px-es oldalhosszra redukálva, vízjelezett formában. Ebből a képállományból szabadon válaszhatóak az utómunkára, majd nagyfelbontásban átadásra kerülő fotók, tetszőleges mennyiségben. 

A választott fotók 20 Megapixeles, JPEG vagy TIFF formátumú digitális formában kerülnek átadásra, a képválasztástól számított 30 napos átadási határidővel

ÁRAK

A fotózás alapdíja 15.000 Ft

egy kiszállásra vonatkozóan, mely tartalmazza a rendelkezésre állást, a fotográfiai- és studiotechnikai eszközök telepítését és használatát

Kültéri fotók 3.500 Ft/db

mely darabár magában foglalja a részletes editálást

Enteriőrfotók 4.500 Ft/db

mely darabár magában foglalja a részletes editálást

Légi felvételek 4.500 Ft/db

mely darabár magában foglalja a részletes editálást. Az ár tartalmazza az eseti légtérigénylés illetékdíját is. Légi felvételek esetén a min. rendelési mennyiség 5 fotó.

Business Portré 6.500 Ft/db

minimum 20 elkészült fotóból kiválasztva.A darabár magában foglalja a részletes editálást, retusálást, korrekciót.

Business csoportkép 8.500 Ft/db

minimum 20 elkészült fotóból kiválasztva.A darabár magában foglalja a részletes editálást, retusálást, korrekciót a csoport minden tagjára vonatkozóan.