top of page

IMAGEFOTÓZÁS
Árajánlat | 2023.

Alapgondolatunk

Elhivatottságunkkal és az elérhető legmagasabb szintű technikai háttérrel cégünk olyan vállalkozások teljes körű bemutatását vállalja, mely a legszigorúbb szakmai elvárásoknak tesznek eleget. Minden vállalkozás egyedi a maga nemében, így ismertetésükhöz, bemutatásukhoz változó képmennyiség és technika szükséges. E gondolatból kiindulva árképzésünk alapját nem kész csomagárak, hanem átadott képek mennyisége határozzák meg.

commerc_0075.jpg

A FOTÓZÁSRÓL

Az elkészült nyersanyag mennyiségét, a fotózás időtartamát a megrendelői igények és az alkalmazandó fotográfiai technikák használata határozzák meg, de az árképzést nem befolyásolják. A nyersanyagot a fotózást követő 3 munkanapon belül juttatjuk el ügyfeleinkhez, 1800px-es oldalhosszra redukálva, vízjelezett formában. Ebből a képállományból szabadon válaszhatóak az utómunkára, majd nagyfelbontásban átadásra kerülő fotók, tetszőleges mennyiségben. A választott fotók 20 Megapixeles, JPEG vagy TIFF formátumú digitális formában kerülnek átadásra, 15 munkanapos átadási határidővel. 

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

Amennyiben egyik csomag sem fedi pontosan az Önök elképzeléseit, a következő, darabáras lehetőségeket kínáljuk. Ez esetben a fotózás alapdíja 15.000 Ft, egy kiszállásra vonatkozóan, mely tartalmazza a rendelkezésre állást, a fotográfiai- és studiotechnikai eszközök telepítését és használatát.

Az árajánlat érvényessége: 2023.12.31.

Kertesz Kornel Photographer | © all rights reserved

bottom of page